Az Agriline egy információs forrás a mezőgazdasági gépek, erdészeti gépek és pótalaktrészek értékesítőinek megtalálásához. A termékekre, és a fizetési folyamatra vonatkozó összes információt az értékesítő adja meg, akinek az elérhetőségei minden egyes hirdetésben megtalálhatóak.

Célunk világszerte a jármű eladók és vásárlók összekapcsolása, a kommunikációjuk kényelmessé, hatékonnyá és biztonságossá tétele.

Statisztikáink
21 éve a piacon
5400 ügyfél
80 ország
5 500 000 felhasználó havonta
690 000 hirdetés
Értékeink
Átláthatóság
Bennünket mindig az ügyfeleinkkel, partnereinkkel és személyzetükkel végzett nyílt és őszinte munka elve vezérel. A jó hírnév számunkra sokkal fontosabb a pénznél
Biztonság
Rengeteg időt és erőforrást fordítunk arra, hogy az Agriline weboldal biztonságát szavatoljuk a jármű eladók és vásárlók számára.
Hatékonyság
Csapatunk napi szinten dolgozik szolgáltatásunk fejlesztésén, hogy az eladó és a vevő közti kommunikációt könnyebbé és kényelmesebbé tegye.
Ügyfeleink értékelései
Minden értékelés
J R Firby Ltd
Richard Firby
Agriline is a great company and works very well for us , The portal is very easy to use and machines upload on to there site very easy!
Egyesült Királyság
weboldal használata 6 évre
Sooy Bvba
Geert
Good customers, many new contacts, Less physical visits due to the corona virus.
Belgium
weboldal használata 8 évre
LVD Bernard Krone GmbH
Jürgen
A big plus is that the ads on portals are duplicated in other countries. However, there is a small minus it is not possible to put cars in a car. A good company, very loyal pricing policy.
Németország
weboldal használata 5 évre
TRILLICK TRACTORS
Seamus
Brilliant Company, Olga is fantastic!
Egyesült Királyság
weboldal használata 8 évre
Mid Antrim Tractors
Linda Nelson
We have been using Agriline for few years and have found the staff very helpful when placing adverts.
Egyesült Királyság
weboldal használata 7 évre